Wie zijn wij

Dit is Herman, eigenaar van Flowers en fervent PSV fan. Herman adviseert graag bij de groene inrichting van huiskamers. Zijn kennis van kamerplanten is enorm en hij vindt de mooiste pot-plant combinaties. Herman maakt voor zijn klanten het mooiste afscheidsbloemwerk, dit is ook een van zijn specialiteiten.

Joyce is de vrouw van Herman en mede eigenaar van Flowers. Zij verzorgt de administratie en bezorgt meestal de bloemen in en rond Heeze. Verder is zij veel achter de schermen aan het werk, op drukke dagen helpt zij ook in de winkel. Joyce regelt ook alle zaken voor de workshops en is hierbij gastvrouw.

Ilse is de dochter van Herman en Joyce (en de kleindochter van Jo). In drukke tijden helpt zij een handje mee. Ilse volgt momenteel de MBO opleiding Bloem en Design bij het Helicon in Den Bosch. 

Deze vrolijkerd is Karlijn. Zij is op haar 17e begonnen bij Flowers als stagiaire en is na haar opleiding begonnen als bloembindster. Karlijn werkt momenteel parttime en zorgt daarnaast voor haar 2 kids, vriend en een huis vol dieren. Zij maakt aparte boeketten en bloemstukken en houdt van natuurlijke materialen.

Dit is Jo ,moeder van Herman en oma van 5 kleinkinderen. Zij werkt al mee sinds de
start van Flowers, daarvoor had zij met haar man een bloemenwinkel in
Eindhoven. Jo is een bekend gezicht in de winkel.

Sinds enkele jaren werkt Meike bij Flowers. Meike is samen met haar vriend druk bezig met het verbouwen van haar huis. In de winkel maakt zij de bestellingen klaar en verzorgt de presentaties in de winkel. Ze heeft hier echt oog voor. Ook de bruidsboeketten en corsages worden grotendeels door haar gemaakt.

José is een oude bekende van Herman en Jo. In haar schooltijd heeft ze stage gelopen in de winkel van Jo en sinds Herman met Flowers begon werkt zij een dag in de week in de winkel. Rouwarrangementen en bloemstukken komen vaak van haar hand.